Fara iubire am fi goi pe dinauntru, sufletele ne-ar putrezi si inima ni s-ar inclesta de durere…


E adevarat…maine nu e ziua indragostitilor la romani si teoretic nu maine se sarbatoreste de catre noi. 24 februarie reprezinta Dragobetele romanilor si abia atunci am avea, sa spunem un alt motiv de a sarbatori iubirea. Intrebarea este daca avem nevoie de o anumita zi pentru a sarbatori iubirea; daca avem nevoie de un anumit motiv pentru a ne declara dragostea fata de persoana iubita, daca trebuie sa facem acest lucru maine, mai mult decat in toate celelalte zile.

Cred ca zilele dedicate iubirii sunt de fapt acele zile in care oamenii pur si simplu gasesc un nou motiv de a sarbatori, de a se simti bine, si culmea nu neaparat alaturi de persoana iubita. De ce spun asta? Pentru ca nu toti si-au gasit inca jumatatea si totusi sarbatoresc ziua indragostitilor alaturi de prieteni/amici; este motivul bine intemeiat pentru inca o „ieseala”, pentru un alt party. Practic zilele astea speciale dedicate indragostitilor sunt un alt motiv de pura socializare, un alt motiv de revedere si de a fi impreuna alaturi de prieteni, pentru cei singuri.

In ceea ce priveste cuplurile bine sudate sau nu, cred ca este un motiv in plus pentru demostrarea sentimentelor, pentru un mic cadou reciproc, pentru o iesire, sau o cina romantica.

Daca ar fi sa vorbesc despre mine, recunosc sincer ca sunt de acord cu aceste zile, da sunt de acord pentru ca daca e vorba de iubire intotdeauna ar trebui sa profitam de orice ne leaga de ea, de orice depinde de ea, de tot ceea ce inseamna fiecare picatura din ea. Chiar daca nu am nevoie de o anumita zi pentru a-mi dovedi iubirea, de ce sa nu profit de aceste zile dedicate ei pentru a-i oferi sotului, de exemplu, un mic dar? Bine, ce-i drept acum nu am cum sa i-l ofer, dar promit sa il pastrez si sa i-l dau cand vine. 😊😍☺ Mi se pare un motiv in plus de a-i arata din nou si din nou, sau inca odata si inca odata, sau pentru a mia oara cat de mult il iubesc chiar si prin cel mai mic gest! Mi se pare un motiv de bucurie, de fericire, o zi speciala, o alta zi a noastra, o alta zi de sarbatoare pe care sa o traim din plin si in care sa ne demonstram din nou si din nou iubirea ce ne leaga!

Desi cuplurile care se iubesc si care sunt impreuna de ani de zile nu considera ca au nevoie de o astfel de zi pentru a-si arata iubirea reciproca, consider ca dragostea are intotdeauna nevoie de un motiv in plus pentru a fi reimprospatata, reinviata cu absolut orice ocazie. Pentru ca pana la urma relatia trebuie intretinuta, trebuie tot timpul mentinuta pe pozitie prin anumite gesturi, prin noutati, prin sentimente noi si frumoase.

Asadar iubirea mea frumoasa, desi iti spun in fiecare zi de „n” ori ca te iubesc pana la cer si inapoi si ca dorul de tine este pe zi ce trece tot mai acut, am sa iti spun si azi si maine si poimaine si de Dragobete si ori de cate ori voi simti ca TE IUBESC CU TOT SUFLETUL SI CU TOATA INIMA SI CA TE VOI ASTEPTA INTOTDEAUNA ATAT CAT VA FI NEVOIE!💛💙💜💚❤💖💖💖💖💗💗💗

Asa ca indiferent de sarbatoare, indiferent ca e Dragobetele sau 14 Februarie, nu incetati sa va dovediti iubirea fata de persoana draga, fata de jumatatea voastra. Iubiti in fiecare zi in aceeasi masura sau pe zi ce trece mai mult si mai mult, aratati ca iubiti, nu incetati niciodata sa iubiti! Pentru ca fara iubire, nu existam de fapt, nu ne regasim pe noi insine; fara iubire am fi goi pe dinauntru, sufletele ne-ar putrezi si inima ni s-ar inclesta de durere.

IUBITI, IUBITI, IUBITI!

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s