Pentru prima data cand…


images

ni se intampla sa nu vorbim unul cu celalalt de aproape doua saptamani de zile. E pentru prima data cand nu stim nimic unul despre celalalt de atata timp. Pentru unii doua saptamani inseamna probabil cel mai putin, dar pentru mine la fel ca si pentru el, inseamna o vesnicie; si din nefericire aceasta vesnicie continua sa creasca cu fiecare zi care trece.

Pentru altii lucrul acesta e deja stiut, pentru ca stiu ca nu suntem singurul cuplu care trece printr-o astfel de situatie. Eu nu ma plang si nici nu vreau sa par in vreun fel, ci pur si simplu ma gandesc in fiecare zi la cat ne este de greu amadurora. Cu toate astea, stim ca trebuie sa mergem inainte si sa ne implinim visele. 

Pot doar sa sper ca este bine acolo unde este si stiu sigur ca in fiecare clipa se gandeste la mine la fel cum o fac si eu. E atat de greu sa treci de la o etapa la alta…de la a vorbi zilnic la telefon si pe internet si apoi practic sa ajungi sa nu mai stii nimic din vina semnalului. Si cand te gandesti ca nu stii cat poate dura perioada asta e cu atat de mai dificil. Sau, te mai poti astepta la un mail odata la doua-trei saptamani…dar si asta poate fi cu dus si intors.

Si tot ce pot face e sa astept si cam atat…sa ma gandesc in fiecare zi ca este bine…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s