Aspiratoare cu functii potrivite tie si casei tale


In ceea ce priveste dotarile electrocasnicelor din ziua de azi, acestea sunt din ce in ce mai performante. Daca mai demult aveam nevoie de un frigider care sa raceasca si sa congeleze, astazi frigiderele incorporeaza chiar si dozatoare de apa si functii de dezghetare automata.

Si aspiratoarele au suferit tot soiul de modificari pentru a satisface nevoile societatii de astazi. Astfel, multe dintre ele sunt mai puternice si permit o curatare a mai multor tipuri de pardoseala. In plus, aspiratoarele de astazi au diferite sisteme de colectare a prafului (in sac, in recipient de plastic, filtrare prin apa) si multe accesorii care ajuta la curatatul spatiilor la care e greu sa ajungi. Gasesti aspiratoare performante in Timisoara, la preturi accesibile, la Selgros.

ku-xlarge

Magazinul practica niste preturi foarte bune. De exemplu, pana in data de 22.07, in revista cu oferte la produse nealimentare gasesti aspiratoare bune incepand cu modesta suma de 119,90 lei.

 In revista este prezentat un aspirator Daewoo, cu putere de aspirare de 320 W, tub telescopic metalic si sac textil. Judecand dupa puterea de aspirare, aspiratorul este puternic si datorita tubului telescopic nu va trebui sa te apleci constant pentru a ajunge in locurile dificile.

In plus, aspiratorul este dotat cu variator de putere, ceea ce este un bonus demn de luat in considerare. Aspiratoarele care nu au aceasta functie vor lucra mereu la puterea maxima si cu timpul motorul va ceda. Regland puterea de aspirare in functie de mizeria pe care o aspiri si tipul de pardoseala, vei prelungi viata aspiratorului tau.

Aparatul este mic, usor de depozitat, economic si eficient. Merita sa il ai! Iar daca iti doresti un aparat cu recipient de plastic sau cu filtrare prin apa, tot la Selgros gasesti oferte avantajoase!

 

Selgros Timisoara

Produse alimentare si nealimentare

Calea Aradului nr. 64 Timisoara, 300291 , RO

Tel: 0256 279 000

Fax 0256 279 199

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s