Despre cineva drag…


„Cant cu dragoste si dor
Din popor, pentru popor”

1551648_356775127797038_1326230693_n

Salutare intr-o zi de duminica linistita 🙂

Cei care ma cunosc un pic mai bine, stiu deja ca marea mea pasiune ramane muzica. Tocmai de aceea, as vrea ca azi sa va vorbesc despre o buna prietena si fosta colega de la Scoala Populara de Arte din Bucuresti.

Se numeste Elena Sima, si poate daca voi, parintii vostri, ori bunicii vostri urmariti anumite posturi TV cu specific, foarte posibil sa o recunoasteti si sa stiti despre cine scriu. 🙂 Elena, alaturi de alti minunati colegi mi-au cantat la nunta si pot sa va spun cu mana pe inima ca am facut cea mai buna alegere la momentul potrivit! A fost armonie, veselie, culoare si folclor pur. Pentru ca ea „culege” cantecele dragi de demult pe care le interpreteaza cu si mai mare drag. Elena nu doar canta o piesa, ci o interpreteaza. Pentru ca cine cunoaste putina muzica si substraturile ei, este o mica-mare diferenta in a canta un cantec si a-l interpreta. Ca sa poti interpreta, ai nevoie de acea daruire de la Dumnezeu, ai nevoie de talent, de bucurie si de ce nu de multa ambitie. Pentru ca atunci cand iti propui ceva, fara ambitie si dragoste pentru ceea ce faci, nu prea ai cum sa reusesti. Iar ea a reusit prin fortele proprii si prin multa munca sa isi implineasca visul. Pentru asta vreau sa o felicit sincer si sa-i urez mult noroc si un drum presarat cu mii de succese pe mai departe.

Pe langa toate astea, Elena este si profesor psihopedagog. Are un suflet mare si ii place sa ajute oamenii atat cat poate. 🙂 Asa ca dragilor, daca va doriti o nunta, o petrecere, un botez pe cinste, nu ezitati sa o contactati pe Elena Sima. Veti ramane placut surprinsi si veti fi incantati de bucuria si veselia Elenei. Pentru ca nici nu stiti cum suna o batuta moldoveneasca de-a ei! 🙂

Biografie
„Elena Sima este un om cu o vointa de fier si o personalitate bine structurata. S-a calit in timp trecand prin duritatea vietii dar ramanand in contrast un suflet cald, sensibil, iubitor de frumos, inocent.

S-a nascut in orasul Bacau si a copilarit in Satul Contesti, Comuna Sascut, Judetul Bacau. Urmeaza liceul in Adjud si facultatea la Universitatea din Bucuresti fiind licentiata in Psihopedagogie speciala si asistenta sociala. In prezent este Profesor psihopedagog titular .

Este absolventa Scolii de Arte Bucuresti specializarea „Canto muzica populara” unde a avut ca profesori de-alungul celor 5 ani de studiu (3 ani scoala de arte, 1 an de specializare, 1 an de perfectionare) pe: doamna Niculina Merceanu; pe domnul Aurel Mustatea; pe doamna Ana Piuaru.

Mama a doi copii minunati, sotie iubitoare, profesor psihopedagog, Elena gaseste importanta intoarcerea la radacini, la intelepciunea traditiilor, obiceiurilor, portului si cantecului popular romanesc.

Printre toate responsabilitatile cotidiene ce le presupune viata de adult, reuseste, sacrificand mult din sine, sa aloce timp perfectionarii talentului pe care il detine. Descopera latura terapeutica pe care cantul popular a avut-o de-alungul istoriei asupra natiunii noastre si intelege potentialul curativ pe care cantul popular il are pentru societatea de astazi.

Pentru Elena talentul reprezinta exprimarea Divinitatii prin oamneni in lume si constientizeaza responsabilitatea ce o poarta omul inzestrat cu talent.

Reprezinta, cu respect si daruire, in cantec si port ca interpret de muzica populara zona Moldovei de Sud. ” (Robert Sima)

***Contact Artist: 0728294471
V-am pupat! 😉

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Despre cineva drag…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s