Decorarea casei – Cum să iti asumi riscuri cu vopseaua și sa nu regreti


clip_image002

 

Salutare!

Dacă te-ai angajat in retehnologizarea casei tale în 2014, atunci va trebui să scapi de acele ziduri albe, caracteristice locuintelor din Romania. Într-adevar albul ofera siguranță, dar pereții albi nu au nimic deosebit fata de camerele vopsite in nuante de rosu, albastru și chiar negru.

Dacă nu crezi, aici sunt cinci exemple de astfel de camere pentru a ti-o dovedi! Cu doar câteva straturi, puteți face o declarație de design mare – fara un buget prea ridicat. La urma urmei, tu chiar nu ai nimic de pierdut. . . e doar vopsea!

Negrul

clip_image002

 

Negru este din nou la moda, și de data aceasta pe pereti este o tendință de design în 2014. Nu ai motive sa te temi de aceasta culoare, negrul va permite sa adaugi nu numai țesături luminoase, dar va servi ca fundal perfect pentru o colecție de accente trendy metalice .

Albastru/Bleu

clip_image001

 

Diferite nuante de albastru sunt in trend pentru anul 2014. Odată ce te hotarasti asupra unei nuante, încearca sa-ti varuiesti baia (mai buna alegere decât sa o lasi in alb). Acest lucru creează un spațiu saturat de culoare care nu va trece neobservat.

Verde

clip_image002

 

Verdele iarba nu va ieși niciodata din stil. Optând pentru a picta o nuanță similară va favoriza atât piesele clasice cat și pe cele moderne din restul decorului. Surprinzator, vopseaua verde are versatilitatea uneia neutre, ea putand fi asociata cu aproape orice!

Prună/Visiniu

clip_image001

 

Luați în considerare culoarea pruna sau visinie care creeaza un mediu fericit între niste pereti de aceeasi culoare – negru sau chiar roșu. Deși este o alegere bogată si grea, ea încă mai oferă o moliciune primitoare – mai ales într-o cameră de zi.

Roșu

clip_image002

 

Rosul este o culoare foarte rar văzuta în case, dar dacă este făcută corect, rasplata este mare. Dacă îndrăznești, încearca să-ti revitalizezi camera de zi, cu pereți de culoare roșie sau folosind-o pe un perete in dormitor, chiar deasupra patului. Nu-ți fie frică să te angajezi intr-un astfel de proiect – va crea instantaneu o atmosfera confortabila, nesufocanta.

Nu iti place cum ti-a iesit? Poti oricand sa schimbi culoarea. Acesta este cel mai simplu si mai putin costisitor element de decor din toata casa.

 

***Articol by Raul Lucian!

O seara linistita!

V-am pupat! ;)

 

 

 
Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Decorarea casei – Cum să iti asumi riscuri cu vopseaua și sa nu regreti&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s