Îl cheamă Petru şi nu are nici un an


Salutare tuturor si…

LA MULTI ANI pe anul acesta! Un pic cu intarziere, insa niciodata nu este prea tarziu! Sper si va doresc din inima ca noul an sa va aduca tot ceea ce va puteti dori voi, insa inainte de toate, sper sa va aduca sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Si pentru ca tot veni vorba de sanatate, vreau sa incep anul cu un articol pe blogul meu despre un sufetel mic, care isi doreste sa traiasca si sa-si bucure familia. „Vrea să trăiască, spre deosebire de  noi care uneori uităm ce valoroasă este viaţa. Petru vrea să se poată juca, vrea să crească mare, să meargă la şcoală, să fie mândria părinţilor săi. Vrea să ajungă bărbat, să aibă familia lui şi copii pe care să-i vadă crescând. Vrea să se bucure de viaţă şi să o ia aşa cum este ea, cu bune şi cu mai puţin bune. Dar deocamdată toate astea sunt în cumpănă. Fiindcă Petru are de trecut mai multe hopuri. Şi deşi nu are nici un an, are de luptat cu probleme mari. Care ar doborâ şi un om matur. Pentru că Petrişor este bolnav. Grav. Bolile s-au instalat în trupul lui micuţ şi vor să-l răpească. Dar e cam prea devreme. Mult prea devreme. Şi poate avem şi noi un cuvânt de spus. Poate vom hotărâ că Petru merită o şansă. O şansă să arate ce poate, să fie lăsat să ia viaţa în piept. Şi să nu fie luat de lângă familie fără a i se da dreptul să le dăruiască tot atâta dragoste câtă  primeşte din partea lor. Fiecare minut care trece stinge tot mai mult lumina din ochii lui Petru. Dar noi, prietenii săi nu o vom lăsa să se stingă de tot.”

Petru are grave probleme cardiace la o varsta atat de frageda. Haideti sa il ajutam cu cat putem…haideti sa facem un gest pentru aceasta minune mica.

„Când a venit pe lume a fost diagnosticat cu Sindrom Down, pentru ca numai la două luni medicii să-i anunţe pe părinţi că micuţul suferă de o malformaţie gravă la inimă, şi trebuie supravegheat continuu pentru că nu are voie să facă efort şi nici măcar să plângă. De atunci, micuţul trebuie să ia pastile zilnic, iar la vârsta de nouă luni, după mai multe investigaţii, urmează să fie operat pe cord.

Haideti sa demonstram ca se poate si ca putem schimba lumea, putin cate putin. Sa incepem cu lumea lui Petru, prin dragostea noastra de care are atata nevoie,de sprijinul nostru neconditionat.
Puteti dona online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igqubtsau direct in cont folosind datele de mai jos:
Titular cont:
Spatariuc Florin (tatal copilului)
RO53RZBR0000060016421442 LEI
RO68RZBR0000060016421463-EURO
RO57RZBR0000060016421467-USD (dolari)
Cod SWIFT RZBRROBU
NR.TELEFON:0763177465-tata copilului
Sanatate multa Petru si sa dea Dumnezeu sa te faci bine!
O noapte frumoasa!
Si…stati pe aproape; urmeaza articole interesante! 😉
* http://petruspatariuc.blogspot.ro/
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s