Sa fim buni!!!


Salutare!

Acesta este un articol publicat in scopul de a ajuta chiar si cu atat un copil ce sufera de o boala cumplita. Am fost rugata sa postez articolul si bineinteles ca nu am stat nici macar o clipa de ganduri! Va rog pe voi toti sa fiti solidari, sa faceti cel mai mic gest pentru a ajuta acest copil si implicit parintii acestuia. Doamne ajuta!

 

Cititi acum cel mai important material pe tema comunicarii scris de mine de cand exista blogul. Fiind inca la inceput de drum, nu am foarte multi vizitatori, dar mizez pe voi sa dati povestea mai departe si sa demonstrati forta extraordinara a comunicarii. Oamenii care comunica eficient pot face minuni si tot ce vreau sa va rog astazi este sa ma ajutati sa comunicam catre cat mai multi oameni un mesaj important.
Inainte de a va vorbi despre mesajul pe care vreau sa-l transmitem, as dori sa va rog sa facem un exercitiu de imaginatie: inchideti ochii. Ganditi-va la cea mai draga amintire a voastra, din copilarie, cu mama. Puteti sa descrieti detalii legate de aceasta amintire? Cu siguranta ca va amintiti privirea mamei, cuvintele pe care vi le-a spus, contextul in care s-a intamplat totul. Vizualizati cu ochii mintii amintirea si zambiti. Va simtiti bine, va face placere sa va amintiti de mama, nu? Cu totii simtim acest lucru. Va puteti imagina, insa, cum v-ati simti daca nu ati fi putut sa o vedeti niciodata pe mama? Daca nu ati fi vazut niciun zambet de-al ei si singurul lucru pe care l-ati fi putut asocia cu ea ar fi fost o voce? Eu nu-mi pot imagina, mi-ar fi imposibil, dar pentru unii copii aceasta e singura lor realitate.
Acesta e si cazul lui Dorinel, un copil de 4 ani, din comuna Hudeşti, județul Botoșani, care sufera de retinopatia prematurităţii, adică dezlipire totală de retină. Copilul a fost diagnosticat cu această boală pe când avea deja şase luni. Singura soluţie pentru ca el sa poata vedea este o intervenţie chirurgicală care se face în Statele Unite ale Americii, în Detroit, la clinica Williams Beaumont. Părinții lui Dorin au nevoie de 30.000 de dolari, iar momentan au reusit sa stranga doar 1400 euro.
Doar noi il putem ajuta pe Dorinel sa vada. Sa spunem povestea lui catre cat mai multi oameni si sa donam folosind datele de mai jos:

Titular cont Tilica Mariana mama copilului
RO68RNCB0579040596800001 -cont Lei 
RO41RNCB0579040596800002cont in EURO

Cod SWIFT:RNCB ROBU
Sucursala Stefan Luchian Botoșani
0231.549.150-Tilica Mariana
0726.453.127-mama Tilica Mariana

Daca doriti sa aflati mai multe despre povestea lui Dorinel, puteti accesa blogul creat pentru el de Asociatia “Salveaza o inima”: http://dorintilica.blogspot.ro/
 

Va multumesc in numele lui Dorinel si al mamei sale, Mariana!

Sanatate multa si Doamne ajuta!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s