Pretiosul timp liber


Salutare!

Recunosc ca intotdeauna mi-a fost urat de statul la coada pe la ghisee.  Iar cel mai tare pot sa spun ca urasc postaritele si secretarele, cu care am avut de-a face in perioada facultatii. De fiecare data trebuia sa le suport fetele „acre” , fara nici un pic de chef si pe deasupra nervoase de fiecare data pana la Dumnezeu. Ce insemna asta pentru mine, si nu numai pentru mine? Pur si simplu pierdere de timp si pierdere de timp! Nimic mai mult!

Asa se intampla si azi, atunci cand suntem nevoiti sa ne platim darile catre stat luna de luna. Am ajuns sa stam la cozi interminabile, sa inghitim in sec, sa ne stresam pentru ca ne pierdem timpul pe la usile altora si sa fim enervati la maxim. Si cum e vechea poveste pe la romani…dupa ce ca pierzi toata ziulica, cand in sfarsit ajungi si tu in fata si te bucuri, ti se mai inchide si usa sau geamul de la ghiseu in nas, motivatia fiind aceea ca s-a sfarsit programul, sa ca e vreo pauza de masa, sau mai stiu eu ce alte lucruri. Absolut „SUPERB”!

Dar iata! Acum nu mai avem voie sa ne stresam! Nu mai avem voie sa fim nervosi din cauza autoritatilor care nu si-au facut treaba! Avem voie doar sa vrem sa descoperim calea cea mai simpla in recuperarea pretiosului nostru timp liber! Acum taxele si impozitele locale, pot fi platite cu cardul atat on-line, cat si la POS la Primarie, sau in centre locale! Acum si orasul tau, ar putea deveni „Orasul Viitorului” in competita nationala de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul, derulata pana la finalul lunii Martie. Tot ceea ce trebuie sa facem, este sa incepem sa platim cu cardul toate aceste taxe. Mai mult decat atat, inscrierea in aplicatia de pe www.impozitecucardul.ro va poate face fericitul castigator al unuia dintre cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII, oferite prin tragere la sorti, sau a 5 jocuri Monopoly cu card.

images

Si vom avea atat de multe avantaje, daca vom incepe sa platim cu cardul: inainte de toate, pentru ca tot am vorbit despre timpul nostru liber, iata ca doar asa il vom economisi; fara a mai fi nevoie sa ne deplasam de fiecare data la bancomat. De asemenea, vizeaza confortul contribuabililor; tranzactiile se pot efectua de oriunde, 24 de ore din 24, inclusiv sambata si duminica, in conditii de securitate recunoscute pe plan international. Si sa nu uitam nici de faptul ca avem comision zero la plata cu cardul a taxelor si impozitelor. Toate acestea, dar si altele reprezinta doar avantajele de care ne putem folosi si ne putem bucura fara a mai sta pe ganduri. Taxele si impozitele pentru case, masini, terenuri, si chiar amenzile, pot fi platite cu cardul în 188 de primarii, ONLINE sau la POS-urile instalate la ghiseele administratiilor fiscale. Si contribuabilii isi pot achita taxele la 18 infochioscuri instalate in supermarket-urile si mall-urile din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti și Ploiesti.

Dupa cum ati putut afla, totul a devenit mult mai simplu! Traim intr-un secol in care lumea a evoluat suficient de mult; important este doar sa vrem sa facem cunostinta cu noul, sa invatam ceva in plus in fiecare zi…cu alte cuvinte, sa vrem sa ne usuram viata cea de toate zilele.

Numai bine! 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s