Dulce Romanie


Salutare!

Pentru mine a reprezentat intotdeauna o mare placere sa vorbesc despre tara mea draga! Cred ca atat timp cat te-ai nascut si ai copilarit aici, nu ai cum sa susti ca nu-ti iubesti patria mama, sau sa o vorbesti de rau.

Din nefericire, cei mai multi asa au ajuns…au ajuns sa-si „barfeasca” tara prin te miri cine stie ce locuri, in loc sa o ridice la rang inalt pentru faptul ca ne ofera atatea si atatea lucruri noi in fiecare zi! In tara noastra draga se pot vizita unele dintre cele mai interesante si mai fabuloase obiective turistice, se pot servi cele mai apetisante  mancaruri traditionale si mai mult decat atat, se petrece ca nici unde, asa ca in povesti cate 3 zile si 3 nopti.images

Romania este tara plina de minunatii, plina de iubire si de caldura sufleteasca! Chiar daca unii dintre vecinii nostri nu o vad asa, i-am putea convinge fara doar si poate ca avem obiective turistice absolut incarcate de emotii istorice, dar si oameni ai locului care sunt gata oricand sa fie cele mai bune gazde. Nu ar trebui sa generalizam, ci din contra, sa incercam sa ne bucuram si sa profitam de ceea ce ne ofera Romania. Mai mult decat atat…ar trebui sa stim sa pastram totul intact, si de ce nu sa aducem chiar si alte imbunatatiri!

Haideti sa ne bucuram cu totii de o Romanie curata, disciplinata, iubitoare si plina de frumuseti, pe care noi singuri ne-o putem crea! Haideti sa o ridicam prin propriile forte la cel mai inalt rang! Pentru ca merita!

V-am pupat! 😉

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Dulce Romanie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s